lotus-logo

Lotus Laser Systems je brand u potpunom vlasništvu Laserite Ltd, UK osnovanom 1995.
Specijalizirani su u dizajnu i proizvodnji strojeva za lasersko rezanje i uređaja za označavanje.
Sve isporučene sustave podržava mreža visoko kvalificiranih i iskusnih distribucijskih partnera širom svijeta.

Tehnologija:

Strojevi našeg principala koncipirani su na fiber laserskim generatorima valne duljine 10 64nm, renomiranog njemačkog proizvođača IPG Photonics , te galvanometrom tkz. scan glavom za brzu refleksiju laserskog snopa na radnu površinu. Ovom tehnologijom omogućava se do 80x brži prijenos laserskog snopa na radnu površinu u odnosu na laser plotere. Namjenjeni su u većini slučaja za markiranje i graviranje svih vrsta metala, pojedinih vrsta plastike (polikarbonati, ABS itd.), te brzo graviranje fotografija na potpuno crnom mramoru.

Modeli:

iMETA-C

iMETA C

iMeta-C je najmanja iMeta varijanta galvo fiber markera.Ovaj stroj je visoke performanse (klasa 4) fiber laserski marker koji se često integrira u proizvodne linije za kontinuiranu 24/7 proizvodnju ili se može koristiti kao samostalni sustav gdje je prostor ograničen.

Više… preuzmi brošuru

iMeta-T

iMeta-T

iMeta-T je kompaktni laserski fiber marker posebno dizajniran za situacije kada je prostor zbijen.Osnovna jedinica je slobodno stojeća i može biti montirana na pod (podlogu) čineći iMeta-T idealnim za samostalan prilagođeni sustav ili kao dio proizvodnog procesa. U odnosu na iMETA C model opremljen je softverski kontroliranom Z – osi.

Više… preuzmi brošuru

META-C4

META C4

Svojim Klasa 4 oblikom Meta C4 je najdostupniji galvo fiber laserski stroj za označavanje.Visoka brzina, samobaždareni deflektor laserskog snopa osigurava maksimalnu produktivnost i kvalitetu ispisa.Radna stanica je opremljena značajkama kao što su programabilna Z-os i T-slot radni stol kao standardne značajke.Ovaj sustav je optimiziran za brzi dio utovar i rad, a može biti opremljen opcionalnom transportne trakom za poboljšani protok.

Više… preuzmi brošuru

iMETA-C4

iMETA C1

Meta C1 je najprodavaniji Klasa 1 galvo fiber laserski stroj za graviranje. Pneumatska vrata su jedna od najbržih u ovoj klasi, čak 4 puta brža od konkurentskih strojeva. Veliki prozor za sigurno promatranje i IR zaštitno staklo čini sustav najsigurnijim iz asortimana iMETA strojeva pri uporabi. Meta C1 stoga je pogodna za većinu radnih okruženja.

Više… preuzmi brošuru

Slike uzoraka: